Iz Vojvodine otkrivaju: Sudija mi je priznao da smo oštećeni za penal

0

Mladi napadač Vojvodine Dejan Zukić govoreći za novosadski ,,Dnevnik“ otkrio je da mu je glavni sudija meča njegovog tima i Metalca Milan Ilić priznao svoju grešku.

Voša je doživjela drugi uzastopni poraz u periodu od svega pet dana pošto je, nakon Partizana i Metalac slavio u Novom Sadu i to golom Prestiža u 89. minutu.

Za razliku od svih svojih mečeva, Nenad Lalatović je presjedeo ovaj duel na klupi, ne želeći da vodi svoj tim iz protesta povodom sudijskih odluka. U četvrtom minutu, u šesnaestercu Metalca srušen je Dejan Zukić, što glavni arbitar Milan Ilić nije okarekterisao kao penal. Lalatović od tog trena nije ustajao sa svog mjesta, a ispostavilo se da je ta situacija uticala na krajnji ishod meča.

– Našao sam se u stopostotnoj prilici kada me je golman udario . Posle starta Savića, noga mi je otekla, prekršaj je bio evidentan, ali se sudija nije oglasio. Arbitar mi se kasnije izvinio nakon što je na snimku vidio taj trenutak, ali je slaba vajda bila od toga – rekao je Zukić za ,,Dnevnik“.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here