Vlasnik Denvera ne planira da prodaje Arsenal

0

Vlasnik Arsenala Sten Kronki ne planira da proda ovaj fudbalski klub, uprkos nezadovoljstvu navijača rukovođenjem kluba.

Prethodnih dana, a posebno nakon pripajanju Superligi, čiji se krah brzo dogodio, navijači Arsenala zahtijevaju prodaju kluba novom vlasniku koji bi imao razumijevanja za pristalice ,,tobdžija“, a ujedno učinio ovaj tim ponovo konkurentnim u Premijer ligi.

Pojavilo se ime vlasnika muzičke mreže ,,Spotifaj“ Danijela Eka, kao mogućeg čovjeka koji je spreman da otkupi akcije od Kronkija, što aktuelni prvi čovjek Arsenala demantuje.

– Nismo dobili nikakvu ponudu niti smo zainteresovani za bilo kakvu ponudu. Naše ambicije i dalje se vezuju za to da se Arsenal bori za najveće moguće trofeje, te naš fokus ostaje ka tome da klub i dalje napreduje – kazao je Kronki.

Amerikanac je, inače, vlasnik i dve franšize u SAD. U pitanju su NFL ekipa Los Anđeles Remsi i NBA sastav Denver Nagetsi. U Arsenal je ušao 2011. kupivši 9.9 odsto akcija kluba, da bi se kasnije proširio i sada njegov udeo u vlasništvu iznosi 62.89 odsto.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here