Jednim klikom do bonusa, bez ikakvih uslova!

14

Uplata depozita nikad lakša – Deponuj putem e-banking, banke ili pošte i na tvoj nalog će automatski biti uplaćen bonus – 5% na uplatu!

Registrujte se na meridianbet.me i kao poklon dobrodošlice dobijate 20 eura bonusa i 300 besplatnih spinova.

Koristite prednosti savremene tehnologije – aktivirajte opciju E-banking u vašoj banci i uz minimalnu proviziju, bez čekanja u redovima na šalteru, uplatite na Meridianbet nalog i na svaku uplatu dobijate 5% bonusa!

Novčana sredstva možete uplatiti i putem banke ili pošte tako što ćete na uplatnici unijeti željeni iznos i popunite podatke kao na slici:

Po izvršenoj uplati možete poslati sliku uplatnice na [email protected] ili na viber putem mobilnog telefona kako bi sredstva bila uplaćena na vaš nalog.

Vrlo jednostavno i lako do bonusa – na svaku uplatu putem E-bankinga, banke ili pošte osvajate 5% bonusa za sportsko klađenje.

Sva trenutna dešavanja i aktuelne promocije možete pratiti na zvaničnom profilu na Instagramu – Meridianbet. Učestvujte u promocijama i osvojite brojne novčane i robne poklone.

14 COMMENTS

  1. Znao sam za uplaru preko banke i poste ali nikad nisam tako uplacivao,pa necu ni sada zaras bonusa… nadam ae da ce vratiti vonus na uplatu preko agenta

  2. Pa bolje mi onda uplacivati na terminal u kladionicu gdje je bonus 3%… nego da se cimam u banku ili postu… mala je razlika…

  3. Ne koristim ove načine uplate tako da nešto nijesam posebno zainteresovan, mada nije isključeno da neću probati ako već ima nešto bonusa

  4. Ni malo zanimljiva uplata, bonus je nikakav a i nikada neku promociju nisu stavili preko ovoga. Tako da i dalje sto se tice svegatoga pobjedjuje Tabbaco shop.

  5. Sto bi se cimao sa ovim ako recimo preko Meridianpay-a imam 10% + mogucnost da osvojim neke nagrade kada ih stave a realno stavljaju ih svaki mjesec. Istina je da ni jednu jos nisam osvojio ali vjerujem da ocu, uslovi su uvijek smijesni… Sto se mene tice svaki ostali nacin uplate mogu da ukinu.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here