JEZERO ODGOVORILO PETROVCU

0

Na saopštenje za javnost koje je izdao OFK Petrovac, odgovorilo je Jezero.

Saopštenje kluba iz Plava prenosimo u cjelini:

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Uprava FK Jezero Plav je ponašanjem nakon sramotnih događaja na utakmici sa FK Petrovcem htjela da da doprinos smirivanju tenzija na crnogorskoj fudbalskoj sceni i u tom kontekstu je izdato više nego korektno saopštenje.

Nažalost, isprovocirani nekorektnim saopštenjem naših kolega iz FK Petrovca, želimo da saopštimo da su neistinite njihove tvrdnje da su na nacionalnoj osnovi vrijeđani od strane bilo koga kada je FK Jezero bilo domaćin.

Odnosi između klubova se ne grade tako što se, umjesto ograđivanja od šovinističkog ponašanje članova njihove Uprave i dijela navijača, iznose netačne tvrdnje i pokušava pravdati sramotno ponašanje.

Kao i do sada, FK Jezero Plav će nastaviti da korektno i sportski predstavlja naš grad, i da marljivo doprinosi popularizaciji fudbala u svakom dijelu naše države.

Ovim saopštenjem stavljamo tačku na dalju polemiku o ovom nemilom događaju, vjerujemo da ćemo u nastavku prvenstva svjedočiti kvalitetnim fudbalskim predstavama i prijateljskoj atmosferi na tribinama.

Sportski pozdrav,

FK JEZERO PLAV

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here