JOŠ NIJE POZNATO KO ĆE U 2.CFL: Cetinje i Drezga remizirali!

0
U petom kolu baraža za popunu Druge lige, fudbaleri “Cetinja” i “Drezge” podijelili su bodove u remiju bez golova – 0:0.
Cetinjani su doigravanje završili sa pet bodova pa će odluka o drugom putniku u drugoligaški rang takmičenja biti donešena u posljednjem kolu u duelu “Drezge” i “Ibra”. U slučaju pobjede Rožajaca ili remija “Cetinje” će se vratiti u Drugu ligu. Timu Jocka Markovića odgovara i pobjeda “Drezge” minimalnim rezultatom.
Prvi dio igre apsolutno je protekao u znaku gostujućeg sastava. Ipak “Drezga” nije uspjela da postigne gol iz zicer pozicijau kojima su se nalazili Šunjević, Ćosović i Bogićević.
I u drugom poluvremenu gostujući sastav bio je ofanzivniji, ali su Cetinjani uspjeli par puta da zaprijete preko Batrićevića i Petričevića.
Kako se bližio kraj susreta tempo igre je značajno opadao. I pored takve situacije viđene su nekolike dobre šanse na obje strane. Najbolju je propustio Batrićević u 81. minutu kada je izašao sam ispred Maraša, ali nije uspio da ga savlada pa promjene rezultata nije bilo.
izvor: cetinjskilist.com