Juve pred dovođenjem novog fantastičnog pojačanja: „Ukrašće“ ga ispred nosa omraženom rivalu

0

Juvejntus je na korak od realizacije još jednog velikog transfera ovog leta. Riječ je o napadaču Sasuola Đakomu Raspadoriju (22 godine), jednom od najtalentovanijih italijanskih igrača u ovom trenutku.

Raspadori je ovih dana bio povezivan sa transferom u Napoli, ali su pregovori između klubova „zapeli“. Bio je to idealan trenutak za Juventus da se uključi u trku.

Torinski velikan krenuo je u ofanzivu, a čini se da je igrač vrlo blizu dogovora. Prema Gazetti delo Sport, Napoli je Sasuolu dostavio ponudu između 25 i 30 miliona, plus druge bonuse za učinak.

Međutim, posao je vrlo blizu propadanja jer je Juventus uzvratio udarac i čini se da je trenutno favorit za Raspodorijev potpis. Čelnici Stare dame žele zadovoljiti Maksa Alegrija koji je hitno tražio još jednog napadača.

Raspadori silno želi napustiti Sasuolo, ali klubu ne nedostaje finansija da bi ga stvarno želeo prodati. Međutim, Italijan se trudi da ga puste. Ili u Napoli ili u Juventus.

Podsjetimo, Juventus je ovog ljeta doveo Bremera, Kijezu, Pogbu i Di Mariju, a Raspadori bi bio „šlag na torti“ fantastičnog merkata.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here