Juventus nagovijestio dolazak Ronalda [VIDEO]

0

Sedmostruki uzastopni šampion Italije torinski Juventus objavio je video u kojem su predstavili sve ,,sedmice” u istoriji kluba, ali su ga ubrzo obrisali sa društvenih mreža i tako nagovijestili dolazak zvanično najboljeg fudbaler svijeta Kristijana Ronalda.

Nakon što je reprezentacija Portugalije završila učešće na Svjetskom prvenstvu u Rusiji eliminacijom u osmini finala protiv Urugvaja, počele su spekulacije o mogućem transferu Kristijana Ronalda u Juventus.

Iz godine u godinu govori se o odlasku Ronalda iz ,,kraljevskog kluba”, ali to se na kraju nikad ne desi. Međutim, sada je situacija drugačija. Počelo je ,,stidljivim” spekulacijama, da bi u ovom trenutku stvar postala ozbiljna i smiješi nam se jedan od najvećih transfera u 21. vijeku i pored toga što Portugalac ima 33 godine.

Juventus je na društvenim mrežama podijelio snimak gdje su predstavili sve ,,sedmice” u istoriji kluba, a onda je ubrzo i obrisan. Ipak, oni malo brži su uspjeli da ga sačuvaju i podijele sa ostatkom svijeta.

Naravno, poznato je da Kristijano Ronaldo nosi broj sedam na svom dresu, pa će tako i ukoliko dođe do transfera, Huan Kvadrado prepustiti ,,sedmicu” petostrukom osvajaču Zlatne lopte.