„Kada sam napustio Crnu Goru, postavio sam cilj – da igram van Balkana što je duže moguće“

1

Igrao je za veliki broj klubova, a trenutno je u Rusiji u kojoj je proveo značajan dio bogate karijere.

U Srbiji je igrao za OFK Beograd i Voždovac, a iako je veliki navijač Partizana odbio je priliku da dođe u Humsku.

U pitanju je nekadašnji reprezentativac Crne Gore Mladen Kašćelan, koji trenuto nastupa za kalinjingradsku Baltiku, a ruskim medijima je ispričao kako je propustio priliku da zaigra u crno-bijelom dresu.

– Postojala je mogućnost da potpišem za Partizan. Dobio sam poziv od prijatelja iz Srbije i ponudili su mi mogućnost da dođem u Partizan. Čak sam išao i na pregovore, jer je to moj omiljeni klub. Igrao sam već tada za Arsenal i uprava me je zamolila da ostanem, čak su mi ponudili i kapitensku traku. Nisam smio da ih ostavim na cjedilu i razočaram, zato sam odlučio da ostanem u Tuli. Ali, ne propuštam vječiti derbi, izjavio je Kašćelan.

– Kada sam napustio Crnu Goru, postavio sam cilj – da igram van Balkana što je duže moguće. I već 17 godina igram u inostranstvu, dodao je iskusni defanzivac.

U karijeri je osim pomenutih srpskih klubova nastupao za Bokelj, drugi tim Borusije iz Dortmunda, Karlsrue, Lođ, Karpate, Jagieloniju, Ludogorec, Pantrakikos, Arsenal iz Tule, Tosno i Tambov prije nego što je prošle godine stigao u Kalinjingrad.

Advertisements

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here