Kavaja objavio spisak

0

Selektor U-17 reprezentacije Crne Gore Radovan Kavaja objavio je spisak od 26 igrača, koji će od 30. septembra do 4. oktobra boraviti na pripremama u Podgorici.

Na Kavajinom spisku su golmani: Petar Bobičić (Podgorica), Petar Petrović (OFK Mladost DG), Božidar Matejić (Petrovac); odbrana: Luka Bubanja (OFK Berane), Miloš Vračar, Marko Vračar (Podgorica), Tomislav Turović, Marko Mandić (OFK Titograd), Dragan Miranović (Zeta), Janko Vukićević (Sutjeska), Romario Camaj (Budućnost), Jovan Kecojević (Kom); vezni red: Nikola Radusinović, Balša Mrvaljević (Podgorica), Luka Lečić (Crvena zvezda, Srbija), Milan Roganović (Zeta), Andrija Skrobanović (OFK Titograd), Nenad Krivokapić, Stefan Đukanović, Marko Perović (Budućnost), Vasilije Adžić (Budućnost), Stefan Radojević (Sutjeska), Strahinja Tešović (OFK Mladost DG); napad: Petar Barac (Kom), Marko Tadić (OFK Titograd), Matija Marsenić (bez kluba).

Okupljanje je zakazano za četvrtak (30. septembar), u 10 časova na Trening kampu FSCG.

Posljednjeg dana priprema, selektor Kavaja će skratiti spisak na 20 igrača, koji će konkurisati za nastup na turniru preliminarne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Turnir će se održati od 6. do 12. oktobra na Malti. Pored naše selekcije i domaćina, učestvovaće i reprezentacije Danske i Turske.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here