Kecojević za CGF: Uživam u Kadizu, želimo u Primeru

0

Kada je minulog ljeta Ivan Kecojević Švajcarsku zamijenio Španijom budućnost mu je bila neizvjesna.

 

Ipak, svega četiri mjeseca nakon dolaska u Kadiz postalo je jasno da je napravio sjajan izbor.

Postao je standardan član prvog tima i stekao je povjerenje trenera, saigrača i navijača.

Pored toga integralni je dio najbolje odbrane Segunde (primili su svega 12 golova na 21 meču).

– U Kadizu sam prezadovoljan. Kada sam ljetos došao trebalo mi je vremena prije svega da se fizički spremim, a potom i da se uklopim u ekipu. Sada sam standaradn igrač i zaista uživam ovdje – priča za CG Fudbal Kecojević.

Njegov tim igra odlično i u vrhu je tabele.

Liga je duga (42 kola), a tačno su na sredini priče. Kadiz je drugi sa bodom zaostatka za Ueskom, a ima tri boda više od prvih pratilaca Ovijeda i Numansije.

– Cilj kluba je da se u narednih par sezona uđe u Primeru. Da li će to biti ove godine ne znam jer je liga dosta ujednačena i teška. Trenutno smo u odličnoj formi. U zadnjih 10 mečeva imamo osam pobjeda i dav remija. Prošle godine se igrao plej of i malo je nedostajalo da se uđe u elitu – rekao je Kecojević.

Posebno ističe trenera Alvara kao najzaslužnijeg za dobre rezultate.

– Imamo kvalitetnu ekipu i jednog od najboljih trenera u Segundi. Razmišljam samo o Kadizu, o tome kako da pomognem ekipi da na svakom meču da maksimum. Vjerujem u sebe i saigrače  – kazao je na kraju ovaj odlični defanzivac reprezentativnog kova.

Ukoliko nastavi sa ovakvim igrama, u što ne sumnjamo, reprezentacija će dobiti još jednog odlično pojačanje, a selektor Tumabković je na potezu.