Kladi se na Ligu šampiona i osvoji luksuzni Samsung Galaxy Z Flip

8

Sportska kladionica poklanja novi i jedinstveni Samsung Galaxy Z Flip telefon – kladi se na Ligu šampiona, Top 5 Liga i postani vlasnik luksuznog telefona inovativne tehnologije.

Postani dio Najboljih, registruj se na Meridianbet i bez deponovanja osvoji 10eur bonusa i 300 besplatnih spinova za kazino.

Vjeruj da ne postoji nijedan dovoljno dobar razlog da propustite oktobar u Meridianu.

Samsung telefon, sportsko klađenje, najbolje kvote i najveći bonusi – sportska kladionica Meridian poklanja 5 telefona nove generacije Samsung Galaxy Z Flip 5G!

Odigraj tiket sa minimum 4 para, minimalnom pojedinačnom kvotom 1.20 i dovoljno je da jedan događaj bude odigran sa igrom GG3+.

Na ovaj način se kvalifikujete za izvanredan poklon, a Meridianbet poklanja čak 5 telefona. Da, da – imaš šansu! Kladi se i osvoji jedan od pet Samsung Galaxy Z Flip3 5G!

Pet igrača koji budu imali najveći broj odigranih tiketa sa pomenutim uslovima osvajaju Samsung Z Flip3 5G!

Ne propusti fenomenalne poklone u Meridianu – Fitness tracker, Moye Fit Pro M6 sat, lap top i do 10 000 bonus novca.

Sportska kladionica Meridian pomjera sopstvene granice – Samsung Flip, telefon koji ostavlja bez daha, a sve što je potrebno je da odigraš tiket sa igrom gg3+, minimum 4 para i minimalnom pojedinačnom kvotom 1.20.

Teško da ćeš ikada naći bolju ponudu. Budi u toku sa svim aktulenostima iz svijeta sporta – preuzmi Meridiansport aplikaciju na GooglePlay-u.

8 COMMENTS

  1. Nagrada je fenomenalna,blago onom ko osvoji ovaj telefon .. svakako igram lige u kladionici ,ali ne nadam se mnogo ovoj nagradi

  2. Najbolja sportska kladionica kad govorimo o promocijama i naravno nagradama koje idu uz iste. Sto se tice ponude za kladjenje odlicna je, naravno i najvece kvote su od velikog znacaja.

  3. Ova promocija je super, nagrade su još bolje dosta bogate. Kome treba telefon ovi šansu ne treba propustiti

  4. @Sasa potpisujem najbolje kvote ali ne i promocije sa uslovima… ne kapiram zasto jednostavno ne stave uslov tiketi bez ovog dodatka.

  5. @Dusane da su neki tezi uslovi i ja bi imao primjedbe ali ovo svakako vecina ispunjava, a i igra GG3+ je barem meni najcesca.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here