Kladi se na Ronaldo Ligu Šampiona u Meridianbetu! Specijal je spreman samo za vas!

0

Lion i Juventus u okviru osmine-finala Lige Šampiona ukrstiće koplja na „Parc Olympigue“ stadionu u Lionu. 

U ne baš sjajnoj sezoni Lion se dokopao osmine-finala Lige Šampiona gdje ga čeka jedan od favorita za osjavanje. Za igrače koji igraju na konačan ishod Meridianbet kvote kažu sledeće. Pobjeda Liona 3.85, pobjeda Juvea 2.15 dok je X plaćen kvotom 3.10. Prvi meč je i sve je moguće.

Ima Juve džokera svoga Kristijana Ronalda, najboljeg strijelca Lige Šampiona. Zanimljivo da je on postigao svih pet golova prošle sezone u nokaut fazi i čitav fokus večeras biće na njemu. Da postigne gol glavom, što mu je specijalnost Meridianbet daje kvotu 7. A da njegov gol bude drugi na meču Meridianbet nudi kvotu 3.25. U sjajnoj je formi i rešeta mreže protivnika. Silno motivisan pa može i do golova u oba poluvremena. Ovu igru možete odigrati u Meridianbetu po kvoti 6.   

Dok je igrao u Realu procenat dobijenih mečeva na kojima je on bio strijelac je preko 90%. Tako da ako čitav tim igra dobro on će to krunisati golovima. Ronaldo daje gol i pobjeđuje je igra koju možete odigrati samo u Meridianbet kladionici koja vam daje kvotu 2.40 na ovu sjajnu igru. 

Svakako od 21:00h naš očekuje spektakularan meč i sjajno veče Kristijana Ronalda uz Meridianbret. 

 

Advertisements