Kompanija Meridian uljepšala boravak mališanima JPU „Irena Radović”

6

Sportska kladionica Meridian donirala je TV uređaj vrtiću JPU „Irena Radović” u Novom selu, opština Danilovgrad, kako bi mališanima uljepšali boravak u toj ustanovi.

U ime svih roditelja iz vrtića JPU „Irena Radović” želim da se zahvalim na ovako divnom gestu. Hvala puno kompaniji Meridianbet što je upotpunila boravak našim mališanima sa ovako velikom donacijom i uljepšala prostor našeg vrtića..sa poštovanjem Bojana Šikmanović” – istakla je predstavnica roditelja, Bojana Šikmanović.

Sportska kladionica Meridian ima odgovornost prema zajednici te često pomaže građanima i institucijama kojima je ta pomoć potrebna.

JPU „Irena Radović” broji 20 mališana pružajući jednaku pažnju sa akcentom na intelektualnu stimulacuju, fizičku aktivnost i socijalne vještine.

Iz kompanije Meridian naglašavaju da im je izuzetna čast što su u prilici da pomognu vrtiću u Danilovgradu, kao i svim institucijama kojima je pomoć potrebna.

Sportska kladionica Meridian obezbijedila je EKG aparat Opštoj bolnici u Bijelom Polju u cilju poboljšanja rada zdravstvene ustanove.

Humanost i dobročinstvo je zaista najvrijedniji resurs koji imamo kao zajednica – Porodici Nikčević sa Cetinja plaćeno je ukupno dugovanje za struju i kompanija Meridian se obavezala da će snositi troškove kirije u narednih godinu dana.

Zasigurno da niko ne može osporiti i oduzeti društvenu posvećenost i društvenu odgovornost sportske kladionice Meridian. Priča o humanosti i empatji je priča o kladionici Meridian i posvećenosti prema svojim sugrađanima.

Meridianbet je globalni lider u sportskom klađenju i online kazinu koji pruža uslugu odgovornog klađenja za sve korisnike usluga.

Kompanija privlači najveće talente u industriji, sa više od 1,100 zaposlenih širom svijeta, pružajući zabavno i odgovorno klađenje igračima širom svijeta.

Kao lideri industrije igara na sreću, fokusirani su na inovacije u sportskom klađenju i online kazinu pružajući izvanredno iskustvo igračima.

Meridianbet se pridržava najsigurnijih i najinovativnijih standarda i regulativa u sferi igara na sreću, tako što će se pobrinuti da svaki korisnik doživi najbolju moguću uslugu.

6 COMMENTS

  1. Iznenadjen sam da jedna kladionica od pocetka pandemije svim silama se trudi da pomogne koliko je to moguce i svaka im cast na tome … Samo tako nastavite !

  2. Posto pratim sport,cesto naidjem na clanke o raznoraznim donacijama sportske kladionice meridian … lijep gest sa njihove strane

  3. Jos jedan dokaz da je sportska kladionica Meridian uvjek nesebicno spremna da pomogne. Svaka im cast na svu humanosti samo tako nastavite.

  4. Svaka cast. Primjer za sve ostale. Svi na neki nacin mozemo pomoci zajednici u kojoj zivimo i to je vrlo bitno. Meridian odlicno drzi korak u svemu tome. Bravo!

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here