Kosanović odgovorio Deju: Nikad me nije zanimalo ko je Crnogorac a ko Šumadinac, ne zanima me što misli Dejan

2

Srbijanski trener Milorad Kosanović odgovorio je Dejanu Savićeviću na konstataciju “kako nije zvao nikoga iz Crne Gore”, što je ruku na srce bila velika istina.

Međutim, Kosanović je u izjavi za Kurir kazao kako ga “ne zanima” što Dejo misli, te da mu niko nikada nije sastavljao ekipu.

Ne interesuje me šta Dejan misli. Nikada nikome nisam dozvolio da mi se miješa u posao i sastav tima, pa tako ni njemu. Imao sam na desnom beku Baneta Ivanovića i nekog momka iz Crne Gore. Da li sam pogriješio? Ne vjerujem, svi znamo kakvu je karijeru napravio Bane. Inače, istina je to što on priča, da je sve uradio da me smijeni. Meni je pomoćnik tada bio Dragan Vujović, koji je izgleda sada oponent Dejanu Savićeviću u borbi za FSCG. Uvijek se konsultujem sa svojim pomoćnicima, pa je tako bilo i sa Draganom. Kada sam ga pitao da li griješim, kod izbora igrača, rekao mi je da ne griješim! Inače, Dragan je jedan dobar i korektan čovjek

On je rekao da ga nije zanimalo ko je Crnogorac, Šumadinac…

Mene su uvijek interesovali ljudi, a ne to kako se izjašnjavaju, ili odakle dolaze. Kao i uvijek, a i tada 2004. nisam gledao ko je Crnogorac, Šumadinac, ili Vojvođanin… Mene interesuju ljudi i fudbal, a ne da li je neko iz Srbije, ili Crne Gore. Birao sam igrače po kvalitetu i ta reprezentacija je bila moćna. Možda je Savićević trebalo da se zapita zašto nema igrača iz Crne Gore i kako je organizovao rad sa djecom. Da budemo iskreni do kraja, ja sam Mirka Vučinića prvi pozvao u mladu reprezentaciju. Dotad nije bio u selekciji – rekao je Kosanović.

2 COMMENTS

  1. Cuj ti njega u istu ravan stavlja Crnogorce, Šumadince i Piroćance. Nepismeni blavor ili obesmišljava crnogorsku nacionalnost!

  2. @Oksim Što, da niste vi neki nadljudi, pa vredite više od Šumadinaca ili Piroćanaca? Naravno da je u istoj ravni, Crnogorac je regionalni identitet, kao i Šumadinac, a po nacionalnom identitetu su Srbi.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here