Krem elitnog društva 1. CFL zatvaraju Budućnost – Rudar !!!

0

Meridian tip pp1+dp2+

Fudbaleri Budućnosti i Rudara, odigraće danas u Podgorici posljednji meč prvog kola domaćeg prvenstva. Budućnost je sa koeficijentom 1.25 favorit u ovom meču zbog kvaliteta tima, a i brojnih problema sa kojima su se ovog ljeta suočavali Pljevljaci na koje je Meridian postavio kvotu 10. Rudar je svega nekoliko dana pred početak prvenstva doveo novu upravu koju predvodi Damir Čakar, takođe je i dva dana pred početak šampionata Crne Gore doveo mnoga pojačanja, a to nam indikuje da je pljevaljski tim prilično neuigran, za razliku od Budućnosti, koja je igrala kvalifikacije za Ligu Evrope.

A pored  mogućnosti da se opkladite na sami meč, u Meridianu imate mogućnost da se opkladite na novog šampiona 1.CFL lige!

Titulu brani Sutjeska na koju je Meridian postavio kvotu 2.10, koja je u uzbudljivoj šampionskoj trci prethodne sezone bila bolja od Budućnosti koju je Meridian kotirao sa kvotom 1,80. Po prvi put u elitnom takmičenju nastupiće FK „Podgorica“.  (nekadašnja Mladost iz Lješkopolja) Podgorica opstaje u ligi je „plaćena“ kvotom 500, dok se Kom nakon godinu dana provedenih u Drugoj ligi vratio među elitu.

Ostalu više nego zanimljivu sportsku ali I casino ponudu možete potražiti na Meridianbet sajtu.