Krstajić podržava Tumbu, očekuje trijumf u Litvaniji i plasman na EURO 2020

0

Fudbalska reprezentacija Srbije gostuje Litvaniji u Viljnusu u okviru kvalifikacija za EURO 2020. Utakmica se igra od 20.45 časova po srednjeevropskom vremenu.

U prethodna tri duela (dva u Ligi nacija i jedan u kvalifikacijama za EP) slavila je Srbija, a na selektorskoj klupi bio je Mladen Krstajić.

Krstajić je u razgovoru za Sportski žurnal naglasio da očekuje novu pobjedu i da vjeruje da će se „orlovi“ plasirati na Evropsko prvenstvo.

– Ne sumnjam u pobjedu nijednog momenta… Imamo kvalitetnu reprezentaciju koja će se sigurno plasirati na Evropsko prvenstvo. Najvažnije je da se priđe maksimalno ozbiljno utakmici i ne sumnjam u pobjedu, rekao je Krstajić za Sportski žurnal.

Krstajić je dodao da cijeni selektora Tumbaković a i da ekipa zaslužuje podršku javnosti.

– Tumbakovića poštujem, cijenim… Bio mi je šef, a u igrače koje sam vodio imam maksimalno povjerenje i danas kao navijač Srbije. Ako se držimo toga da je Srbija iznad svakog od nas, onda treba da podržimo Tumbu i momke koji zaslužuju podršku i molim sve – bez opstrukcije…Interes Srbije je učešće na Evropskom prvenstvu. Zato ova reprezentacija ima maksimalnu moju podršku u svakom smislu…Vjerujem u Tumbu i ne sumnjam u momke da će odraditi posao onako kako treba, dodao je bivši selektor.

Advertisements