Krstajić: Zna li taj čovjek da je Ibrahimović među prvima pomogao Srbiji 2014. godine?

0

Crvena zvezda je odigrala neriješeno protiv Milana u Beogradu (2:2) u prvoj utakmici šesnaestine finala Evropske lige, ali na odličan rezultat bačena je mrlja uvredama upućenim Zlatanu Ibrahimoviću.

Iz lože beogradskog stadiona upućene su uvrede iskusnog napadaču Milana, što su svi nakon toga osudili, a među njima bio je i bivši predsjednik Radnika iz Bijeljine i trenutni trener TSC-a – Mladen Krstajić.

“Molim vas, želim to naglasiti, onaj incident sa Ibrahimovićem je za svaku osudu. Ne, osudu, nego čovjeka, ako ga tako možemo nazvati, koji je izrekao ono što je izrekao, treba procesuirati. Zna li on i njemu slični ko je Zlatan Ibrahimović. Zna li recimo da je kada su poplave zahvatile Srbiju 2014. godine da je Zlatan bio jedan od prvih sportista koji su priskočili u pomoć”, rekao je Krstajić, a potom dodao:

“A, i da nije, ono je nedopustivo. Osramotio je Srbiju, srpski narod i Zvezdu. Pa Zlatan je veliki prijatelj sa Dejanom Stankovićem, sa Sinišom Mihajlovićem, i kako se oni danas osjećaju. Nikada se ne ponovilo”.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here