Kuman o Mesijevoj budućnosti: Leo je uveren u kvalitete ovog tima

0

Trener fudbalera Barselone Ronald Kuman rekao je nakon eliminacije iz Lige šampiona da razlog Mesijevog eventaulnog odlaska iz kluba neće biti nedovoljan kvalitet ekipe.

Barselona jeste eliminisana u Parizu i to sa ubJedljivih 5:2 u ukupnom skoru, ali je u revanšu ekipa iz Katalonije pružila veoma dobru partiju, uprkos tome što njihov aktuelni tim nije na nivou sastava iz prethodnih sezona.

Leo Mesi je još jednom dočarao svoju magiju fenomenalnim pogotkom, koji, kao da je došao iz besa, ali je ubrzo promašio i penal u završnici prvog poluvremena. Taj detalj je vJerovatno i obelJežio utakmicu, budući da je ona mogla da ode drugim tokom u nastavku.

O njegovoj budućnosti biće riječi iz dana u dan, jer, ljeto je sve bliže, a ugovor kapitena Barselone ističe za nekoliko mjeseci.

 Leo je već nekoliko mjeseci svjedok toga da se tim napreduje sa promjenama koje smo napravili. Dolaze mladi igrači, sa velikim budućnostima, tako da on nema sumnje u ovaj tim – rekao je Kuman.

Barseloni sada preostaje da se okrene prvenstvu, gdje su drugoplasirani sa šest poena manje od Atletika, ali i finalu Kupa kralja sa Bilbaom.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here