KVOTE ZA LITVANIJA – SRBIJA Kako „orlovi“ mogu na EURO 2020

0

Kvalifikacije zaEvropsko prvenstvo 2020. godine polako ulaze u završnicu, a reprezentaciju Srbije samo teorija vodi na kontinentalni šampionat.

Puleni Ljubiše Tumbakovića gostuju u Litvaniji (ponedeljak, 20.45 časova), apsolutni su favoriti protiv ekipe koju su u susretu u Beogradu pobijedili sa 4:1.

Ukoliko očekujete novu goleadu, Meridianbet vam na četiri i više golova daje kvotu 2.59, ali ako ste pristalica mišljenja da će biti tvrda utakmica – čeka vas kvota 2.29.

Mislite da će „orlovi“ ući opušteno i ostvariti pobjedu sa manjom gol razlikom, probajte našu igru iz specijal ponude tačan rezultat 0:1, 0:2, 1:2 po kvoti 2.50.

Da bi se Srbija plasirala na EURO, potrebno je da pobijedi sve do kraja kvalifikacija, dakle prvo Litvaniju, pa Luksemburg i Ukrajinu kod kuće… I da se kockice slože, kad su ostale utakmice u pitanju.

Za početak, Ukrajina treba da pobijedi Portugal, u istom terminu. Time bi se direktno plasirali na EURO i otvorili put Srbiji da eliminiše evropskog prvaka i osvajača Lige nacija.Ipak, Portugal posle gostovanja Ukrajini, u novembru igra utakmice protiv Litvanije i Luksemburga. Koliko je realno da Kristijano Ronaldo i drugovi kiksnu protiv njih, to je veliko pitanje.

Ako Ukrajina izgubi, onda Srbija uz sve pobjede u poslednjem kolu kvalifikacija mora da je savlada sa šest golovarazlike ili ubjedljivije, zbog poraza od 5:0 u Lavovu.

Ukrajinci nisu favoriti protiv Portugalaca, u Meridianbetu je kvota na njihovu pobjedu 3.55, nasuprot 2.20 koliki je koeficijent ukoliko na svoj tiket upišete pobjedu šampiona Evrope.

Očekujemo tvrdu utakmicu, važna je, ali ako mislite suprotno – čeka vas kvota 2.27 na igru 3+!

Vidjećemo kako će se stvari odvijati u Litvaniji i Ukrajini, a najrealnije je da se reprezentativci Srbije polako okrenu baražu Lige nacija, kroz koji mogu na EURO. O tom potom…

 

Advertisements