MERIDIANBET tiketi Kvalifikacije za EP !

0

Ukrajina – Portugal
Ukrajina i Portugal se suočavaju u Kijevu u derbiju grupe B. U pitanju je gornja pozicija na tabeli i bez sumnje biće ovo veoma zanimljiv susret. Ukrajina je do danas priredila sjajne nastupe u kvalifikacijama za EP  i kao rezultat toga nalaze sepet bodova ispred Portugala. Domaćini će biti zadovoljni jedim bodom iz ovog susreta pa predviđamo da će se fokusirati na odbranu u ovom duelu.  U svakom slučaju obje ekipe će pružiti svoj maksimum i predviđamo da će večeras ove dvije ekipe dijeliti bodove.

Meridianbet za ovaj meč tipuje X i kvotu 2,25

Engleska – Bugarska
Engleska je ostala na vrhu tabele uprkos neočekivanom porazu od Češke. Ono što je bitno jeste da moraju ozbiljno shvatiti duel protiv zadnjih na tabeli ako žele da kvalifikacije završe sa najboljom pozicijom na tabeli. Bugarska se borila u kvalifikacijama za EP 2020  a sakupili su samo 3 boda od mogućih 18. Nemaju za šta da se bore domaćini u večerašnjem duelu, i to je razlog više da vjerujemo u apsolutnu pobjedu gostiju.

Meridianbet na ovaj meč tipuje 4+ i kvotu 2,54

MERIDIANBET KVALIFIKACIJE  ZA EP – KVOTE

Francuska – Turska
Večeras, u derbiju grupe H sastaju se Francuska i Turska. Domaćini imaju za cilj da se nadovežu na pobjedu nad Islandom i da prestignu Tursku na čelnoj poziciji na tabeli. Turska je pobijedila Albaniju ali će u večerašnjem duelu imati mnogo veći izazov ispred sebe. U redovima Francuske neće biti as PSG-a Kylian Mbappe zbog povrede ali uprkos toj činjenici vjerujmo u pobjedu domaćina, ali i mogućnost da gosti zatresu mrežu protivniku.

Meridianbet na ovaj meč tipuje GG i sjajnu kvotu 2