Lalatović: Igrači ne žele da vide nikog iz uprave, u Vojvodini nikad gora situacija

0

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović ponovo se oglasio nakon treninga u ponedeljak istakavši da su on i njegov iigrači sami u svemu ovome kroz šta klub prolazi.

Situacija i nakon priprema, iako je od strane uprave kluba bilo obećano da će igrači biti isplaćeni, nije bolje. Fudbaleri Vojvodine su najavili štrajk pred trening u ponedeljak rekavši da će igrati nožni tenis, ali ipak su trenirali u normalnom ritmu.

– Niko nijednog trenutka nije došao da objasni bilo šta. Poruka igračima je bila prazna loža protiv TSC. Igrači su razočarani, ljuti, ne žele da vide nikog uz uprave kluba. A oni im obećavaju i lažu. Duguju im se tri plate. Sramota je da Vojvodina traži pozajmicu od FSS da bi dala platu, pored Srbijagasa, Bajatovića, ovakvog Grada Novog Sada, ovako moćnih firmi u gradu. Toliko o tome koliko smo sposobni i koliko možemo da vodimo našu Vojvodinu, a želimo da igramo Evropu i da stvorimo moćnu Vojvodinu – kazao je Lalatović za 021.rs i nastavio:

– Tragedija je što se niko nije obratio ni jednom mom igraču posle svega. Kao da je sve bajno i sjajno, moj nijedan igrač nije imao nijednog predstavnika kluba koji je izašao pred njih i rekao biće nešto, uradićemo nešto, žao nam je zbog ovoga. Bukvalno ništa. Sami smo ovde, kriju se, dođu kad nas nema, odu pre nego što dođemo, sve što su obećali nisu ništa ispunili. Igra mačke i miša i to je sramota.

On je prošle nedelje naglasio da Vojvodina uz pomoć velikih firmi u Novom Sadu može da uđe u Evropu, ali sada kaže da klub to ne zaslužuje zbog ljudi koji su u upravi.

– Pošto je ovakva situacija u klubu, pošto imamo ljude koji ne žele da dođu na našu utakmicu da nas podrže, možda ne zaslužujemo Evropu. Možda to zaslužuju TSC i Čukarički. Tamo sve funkcioniše, a u Vojvodini nikad gora situacija. Uprava se ni na utakmicama ne pojavljuje, a kamoli da se pojavi pred igračima i da im se izvini – rekao je Lalatović.

Vojvodina je u petak izgubila od TSC na ,,Karađorđu“ sa 1:0 na otvaranju prolećnog dela šampionata.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here