Legenda Crvene zvezde bez dlake na jeziku o izjavi Vuletića: Nije kasno da se leče kompleksi!

0

Na jučerašnje prozivke Crvene zvezde od strane potpredsjednika Partizana Vladimira Vuletića niko kome je crveno-bijela boja u srcu nije ostao ravnodušan. Prvi se javno oglasio legendarni napadač Crvene zvezde Dušan Savić koji Vuletiću nije ostao dužan.

– Poručio bih mu da bi trebalo da ima poštovanje za starije, ipak je Partizan bar šest mjeseci mlađi od Zvezde. To nalaže domaće vaspitanje. Treba poštovati starije i ljepše od sebe. Dobio bi keca iz vladanja kod mene, ponavljao bi godinu i izgubio bi je, pa ako nauči lekciju, mogao bi da se vrati. Poslao bih ga u pačju školu, pa izbacio zbog lošeg vladanja – rekao je Savić za Alo i dodao:

– Ja sam neko ko je stvarao istoriju Zvezde i neumjesno je da komentarišem priče tamo nekog Vuletića koji je zalutao u vrhunski fudbal, koji ne zna šta je sportsko i gospodsko ponašanje između rivala. Mi u Zvezdi smo vaspitani drugačije, naučili su nas da poštujemo protivnike. Vuletića ne poznajem, a koliko čujem, on je neki profesor. Bilo bi dobro da ga neko stavi u ulogu učenika, da ga nauči odnosima velikih sportskih rivala. Tu lekciju je očigledno preskočio. Poručio bih mu da prouči malo rivalstvo, da se podsjeti ko je bio prvak Evrope i svijeta, ono što on nikada neće biti. Zaista ne razumijem zašto se ničim izazvan bavi Zvezdom. Zašto piše takve komentare ako je Zvezda to što je napisao? Zbog čega troši vrijeme? Očigledno je da ima komplekse, ali ima vremena za liječenje istih.