Malovrazić ima novi klub

0

Do kraja prvenstva u Drugoj crnogorskoj fudbalskoj ligi ostala su još tri kola.

Kotorski „Bokelj“ vodi borbu za ulazak u baraž,a glavni konkurenti su Mladost i Kom.

Sastav iz Kotora ovih dana ponovo je preuzeo iskusni stručnjak Milorad Malovrazić,kome je ovo treći mandat na klupi drugoligaša iz Kotora.

„Došao sam dan prije utakmice sa ekipom Grblja,posmatrao sam meč,koji je vodio Miloš Nikezić,vidio sam da ima tu potencijala i kvaliteta,međutim nismo ništa uradili,ako ne pobijedimo u naredna tri duela protiv Jedinstva,Mladosti i Igala.

Jedinstvo je već prvoligaš,moramo imati motiv više od njih,moramo ući maksimalno spremni,tu sam par dana i smatram da ekipa radi dobro“,rekao je Malovrazić za naš program.

On naglašava da prati zbivanja u drugoligaškom karavanu.

„Druga liga je zdrava i ozbiljna,ko je tako ne shvati,dolazi u problem,kao Bokelj. Ekipa je na početku bila kvalitetnija,neki igrači su otišli, bilo je i povrijeđenih. Ima problema,ali probaćemo da dođemo do baraža,ako ne,onda da se pripremamo za sljedeće prvenstvo,jer Bokelj mora da se vrati u Prvu ligu“,jasan je Malovrazić.

„Bokelj“ u nedjelju dočekuje „Jedinstvo“,pet dana kasnije ugostiće „OFK Mladost DG“ i u posljednjem kolu 24.maja odmjeriće snage sa „Igalom“ na Solilima.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here