Meridianbet donirao maske i rukavice Crvenom krstu u Rožajama

110

Pomno prateći sve posledice koje pandemija virusa COVID-19 prouzrokuje u našoj državi, kompanija Meridianbet odlučila je da da svoj doprinos kako bi pomogli napore, prije svega, zdravstvenih radnika.

U svrhu sprečavanja ekspanzije Covid-19, menadžment kompanije Meridianbet donirao je vise hiljada maski I rukavica gradu na sjeveru Crne Gore.

Rožaje je, trenutno, najugroženija opština u Crnoj Gori u kojoj je uvedeno niz restriktivnih mjera u cilju sprečavanja daljeg širenja zaraze.

„Ovom donacijom, kao i ranije, želimo da pokažemo empatiju i solidarnost sa našim narodom i da na simboličan način pomognemo naporima osobolja u zdravstvu“ – poručuju iz kompanije.

Podsjetimo se da je kompanija Meridianbet, u svojoj oblasti, bila među prvima koja je svojim akcijama i donacijama pružila skromni doprinos.

Sa svojim volonterima su obišli više od 10 crnogorskih gradova, udijelili pakete pomoći najugroženijem dijelu stanovništva, darivali EKG aparat Kliničkom centru Crne Gore i niz drugih akcija.

Iz kompanije apeluju na sugrađane da poštuju mjere fizičke distance i ispravno nošenje zaštitne opreme. Samim tim će doprinijeti očuvanju svog zdravlja i zdravlja ljudi iz njihove okoline.

 

110 COMMENTS

  1. Eto kladionica a donira ,a toliko velikih firmi ima u nasoj zemlji i samo zmure bruka jedna,mersijanu svaka cast

  2. Meni nije jasno zasto se ne ukljuci jos firmi u danicije pa jel realno da ce ih jedna donacija nagrdit,pa brate tolko je izmucen ovaj narod njihobo malo nekom je sve,svaka cast merdijanu oni su dokaz da se sve moze kad se hoce

  3. A no sta ce no pomoci pa tako i treba nemamo im sta pisati svaka cast imaju puni su para i treba da pomazu ugrozenima

  4. Ja kad mi platu daju za dva sata im dam sve ovo sto su oni dali za pomoc no ko mi je kriv bolje da sam i ja davao u humanitarne svrhe no u Meridijan

  5. A puni su para i ovi drugipa svega par njih pomaze, od ovih kladionica jedini Meridian e za to im svaka cast

  6. Mislim da je ovo prava stvar jer treba mislit i na volontere koji su najugrozeni u ovom momentu a ne sebicno pomazu… a meridian se pokazao kao odgovorna i humana firma ..

  7. Па ви сте велика фирна имате паре нека сте донирали а колко сам само ја код вас оставио али сад ми стварно није жао но мало бравооо

  8. Od mojih para doniraju a ja I dalje samo kod njih igram zato sto su bolji od svih drugih iako ih psujem po cjeli dan…Ali su se pokazali na djelu

  9. Svaka čast, nisam nešto puno igrao u Meridian, sad ću samo tamo da kockam, bar da znam na šta mi pare idu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here