MERIDIANBET EURO U21: Mladi „sokoli“ protiv „Crvene furije“

0

Crna Gora – Španija

Mlada selekcija Crne Gore večeras (18:45h) na Gradskom stadionu u Podgorici dočekuje selekciju Španije, aktuelnog šampiona Starog kontinenta.

Ovo je jedan od većih izazova u grup 6 za mladu reprezentaciju. Ovom meču prethodio je poraz od Makednonije koji nisu očekivali, i samim tim reprezentacija ulazi u meč sa manjkom samopouzdanja. Ono što je bitno jeste da su mladi fudbaleri sagledali greške iz meča sa Makedonijom i nadamo se da će ih u večerašnjem meču smanjiti na minimum.

„Crvena furija“ je jedna kvalitetna reprezentacija čiji igrači igraju u španskoj ligi,  za najjače španske klubove. Naši mladi reprezentativci su svjesni situacije ali ćepružiti svoj maksimum na ovom meču, i ulaze sa namjerom da naprave dobar rezultat

MERIDIANBET KVALIFIKACIJE ZA EP U21 – KVOTE!

Mladi „sokoli“ su odigrali četiri meča u grupi. Zabilježili su jednu pobjedu i tri poraza. Ali ne odustaju od borbe za vrh tabele.

Meridianbet je spremio ponudu za kvalifikacije za EP U21 i ako vjerujete u pobjedu mlade reprezentacije Meridianbet Vam daje kvotu 15. Ukoliko smatrate da će ovo biti meč sa dosta golova Meridianbet za igru 3+ daje kvotu 2,38 a da će oba tima dati gol sjajna kvota 2,32.

Još dosta igara je spremljeno u ponudi za ovaj meč, zato pravac Meridianbet po dobitni tiket.