MERIDIANBET: NOVI ISPIT ZMAJEVA Grčka sljedeća prepreka BiH na putu do Evropskog prvenstva

0
foto:sportsport.ba

Bosna i Hercegovina uspjela je u najvažnijem, da pobjedi Finsku i ostane u trci za plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine. Ipak, sada je na redu novi ispit koji se zove – Grčka.

Pali su momci sa dalekog sjevera na „Bilinom polju“, bilo je 4:1, ali to se zaboravlja i okreće se utakmici protiv Grka, protiv kojih je pobjeda takođe imperativ.

Situacija na tabeli je sledeća: Italija ima maksimalan 21 bod iz sedam utakmica, Finska i Jermenija po 12, a BiH je odmah iza sa 10. Grci imaju pet i teoretske šanse za drugu poziciju, ali u lošoj su poziciji.

Upravo to bi „zmajevi“ mogli da iskoriste, a prema Meridian kladionici favoriti su u susretu koji će biti odigran u utorak uveče (20.45) u Atini – kvota na pobjedu BiH je 2.40.

Ako mislite da će sve biti riješeno već u prvom poluvremenu, koje BiH u ovim kvalifikacijama igra sjajno, možete probati igru da daje dva i više gola u tom dijelu igre – Meridian vam daje sjajnu kvotu 8!

Da li će vođa Miralem Pjanić novom majstorijom biti kreator trijumfa? Ako verujete da će vezista Juventusa barem jednom zatresti mrežu Grka, čeka vas kvota 4. Za dva i više tu je magična kvota 24!

Možda će golmana domaćina savladati Amer Gojak? Kvote su iste kao i na Pjanića!

Bilo kako bilo, BiH mora da pobijedi u Atini, a ko će biti heroj – to je manje bitno… A vi, ako „osjećate“, pravac Meridian kladionica!

Advertisements