Meridianbet kvote i Borusija Dortmund slave na ‘Allianz Areni’!

0

U okviru 11. kola njemačke Bundes lige od 18:30h na današnjem programu je ‘Der Klassiker’. Najveća utakmica njemačke lige gdje Bajern na svom ‘Allianz Arena’ stadionu dočekuje Borusiju Dortmund. 

Bajerna je poraz u proćlom kolu od Franfurta koštao trenera. Ekipu sada trenira pomoćni trener , a ekipa iz Dortmunda vidi šansu za osvetu za prošlogodišnji poraz od čak 5:0! Meridianbet daje kvotu 5 na pobjedu Dortmunda.

Kako igraju obije ekipe golovi su neizbježni sa obije strane u prvom poluvremenu. Meridianbet daje kvotu 10 da broj golova u prvom poluvremenu bude veći od 1.5 i da na kraju Dortmund slavi (2&I2+). Tu je i kvota 14 da oba tima postignu gol u prvom poluvremenu uz pobjedu Dortmunda na kraju (2&IGG).

Očekujemo veliki broj golova pa se možemo opredijeliti da će ih timovi postići u oba poluvremena. Da taj tim bude Dortmund (G1+1) kvota u Meridianbetu je 4.22. Kod već postignutih golova u oba poluvremena dolazimo do kvote 18 da Dortmund pobijedu u oba poluvremena (G2-dupla pobjeda gost).

Ti je i ponuda za klasične igrače, igra 2&3+ po kvoti 6.60 u Meridianbetu.

U poslednjih 5 međusobnih duela na ‘Allianz Arena’ stadionu prvi gol je pao do 20 minuta, a čak u 4 duela prvi gol je pao do 15 minuta. U Meridianbet kvota na igru prvi gol do 15 minuta (0-15) je 2.34, a do 10 minuta (0-10) je 3.64.

Da taj gol postigne Dortmund i da do bude konačan ishod prvih 10 minuta Meridianbet daje kvotu 9.50, dok je ista ta igra do 15 minuta kvota 7.50.

Još ponuda za ovaj i ostale mečeve Bundes Lige možete naći na sajtu meridiabet.me