Meridianbet kvote: Lukave lisice pokvarile londonske topove!

0
  1. kolo engleske Premier lige od 18:30h donosi nam meč na ‘King Power’ stadionu. Sastaće se Leicester i Arsenal

Lisice imaju 23 boda do sada, jedan više za isti period u sezoni 2015/2016 kada su osvojili ligu. Sa 4 pobjede od 5 mečeva na domaćem terenu i protiv Arsenala koji ima samo jednu pobjedu na gostovanjima ove sezone u Premier ligi, Lisice su apsolutni favoriti. Čak su se i 2 poslednja međusobna susreta završila u korist Leicestera. Kvota na njih u Meridianbetu je 2.15.

Na tih 5 mečeva Lisica kod kuće postignuto je 15 golova, u prosjeku 3 po meču. Meridianbet daje kvotu 2.82 na igru 1&3+ na već izvjesnu pobjedu Lisica.

Od 12 postignutih golova u tim mečevima Lisice su čak 8 postigli u drugom dijelu meča pa Meridianbet kvota 3.50 na igru DII2+ izgleda sjajno.

3 od 6 golova Lisica u mečevima sa Topdžijama postigao je Vardi, a imajući u vidu da najbolji strijelac lige sa 10 postignutih pogodaka biće najveća prijetnja Topdžijama.  1.80 je kvota da Vardi postigne bar jedan gol, dok je kvota 5.50 da taj broj bude 2 ili više u Meridianbetu.

I na kraju Meridianbet predlaže pobjedu Lisica bez primljenog gola (1&NG) po kvoti 4.20 jer će se Lisice služiti lukavstvom i pokvariti topove londonskim Topdžijama.

  Za jos igara posjetite sajt meridianbet.me!