Meridianbet kvote i pobjeda Sosiedada za lidersku poziciju!

0

U okviru 13. kola španske La Lige na ‘Anoeta’ stadionu u San Sebastianu od 21:00h sastaće se trećeplasirani Sosiedad i poslednjeplasirani Leganes.

Sosiedad igra fenomenalno ove sezone, prijatno su iznenađenje svih ljubitelja fudbala. Pobjedom bi zauzeli bar na dan lidersku poziciju. Ali da bi ostali u vrhu iz ovakvih mečeva moraju izlaziti kao pobjednici. Leganes ima samo jedan remi na gostovanjima ove sezone i sve ostalo porazi. Postignuta samo 2 gola na 5 mečeva.

Meridianbet smatra da ne treba sumnjati u pobjedu domaćina i daje kvotu 1.70. Za one koji ne misle tako 5.55 kvota na pobjedu gosta razuvjeriće sve sumnje.

Tri pobjede u 5 mečeva kod kuće ima Sosiedad i sve tri su bile pobjede sa 2 ili više gola razlike. Meridianbet daje kvotu 2.90 da večeras opet pobijede sa tom razlikom (H1 -1.5).

Sedam od osam poslednjih mečeva Sosiedada bilo je sa više od 2.5 gola na meču pa Meridianbet daje sjajnu kvotu 4.45 na igru 1-1&3+.

Bez obzira na ishod susreta Sosiedadova je uvijek zadnja. Tako je bilo na prethodna četiri meča na kojima su uvijek zadnji gol postozali oni. Ovu opkladu u Meridianbetu možete poslati na ‘slobodnu igru’ i dobiti adekvatnu kvotu.

Uplati karticom i osvoji Iphone 11!

 

Advertisements