Meridianbet kvote: Sinišina Bolonja se ne predaje!

0

U okviru 12. kola italijanske Serije A na stadionu ‘Cite del Trikolore’ u Sasuolu od 20:45h domaća ekipa dočekaće Sinišinu Bolonju.

Sasuolo ima tri vezana poraza kod kuće i čak primjljenih 10 golova u tim duelima. Nalaze se na 15. mjestu na tabeli. Takva je situacija i sa gostujućom Bolonjom samo su oni primili 6 golova i malo su bolje pozicionirani na tabeli,13. mjesto. Što se tiče međusobnih duela Bolonja je slavila u poslednjih 4 od 5 mečeva.

Meridianbet je dao blagu prednost Sinišinoj ekipi sa kvotom 2.60 smatrajući da su oni ipak ti koji mogu postići gol vise.

Sinišina borba sa opakom bolešću probudila je u njima veliku želju za pobjedom i svaki meč daju sve od sebe. Čak su postigli gol u svakom od poslednjih 5 mečeva, a ukupno 8 pogodaka. Identična situacija je i kod domaće ekipe pa Meridianbet daje kvotu 1.98 na igru GG&3+ kao neizbježnu za ovaj meč.

Kod obje ekipe je karakteristika da je 70% postignutih golova bilo nakon prvog poluvremena. Meridianbet daje kvotu 3.05 na igru IIGG.

Na ovaj podatak dodaćemo još i borbenost Bolonje pa dolazimo do kvote 4.90 u Meridianbetu da Bolonja pobijedi u meču i bude više golova u drugom poluvremenu (2&2>).

Za još ponuda posjetite sajt meridianbet.me!