Meridianbet kvote: Inter za nokaut fazu protiv kombinovane Barselone!

0

Odlučujući meč za ekipu iz Milana da se nađu među 16 najboljih ekipa u Ligi Šampiona. Sve je u njihovim ruka i pobjedom rešavaju svaku dilemu oko toga. Sa druge strane imaju kombinovani sastav Barselone koja je obezbijedila prvo mjesto u grupi F i dolazi bez šestostrukog osvajača zlatne lopte Lea Mesija i stuba odbrane Pikea zbog obaveza koje im slijede u La Ligi i ‘El Classica’ zakazanog za 18. decembar. 

Meridianbet daje kvotu 1.65 na pobjedu Intera i rešavanje svake dileme.

Sjajno Inter igra ove sezone, najzaslužniji za ovakve rezultate je Antonio Konte koji je preporodio ovu ekipu. Igraju na gol više sa svakom ekipom i ne štede se. Kako kaže i sam Konte “Želim hrabri Inter, bez obzira u kakvom sastavu dolazi Barsa”, navodeći da nema opuštanja i da za njegov tim ovo nije lak meč. 

Ipak Barselona ima još vrhunskih igrača pored Mesija koji mogu postići gol. Meridianbet predlog za ovaj meč su golovi sa obje strane i igra GG&4+ po kvoti 2.82

U najvećem broju slučajeva Inter nije ponizio neku ekipu kod kuće sa velikim brojem, uvijek su se zaustavili na broju dva osim protiv Lećea kada je bilo 4:0. Konte uvijek respektuje rivala i neće noćas iskoristiti priliku da napuni mrežu Barse. 1&3-4 je logičan izbor za ovaj meč, a kvota 3.50 u Meridianbetu sasvim solidna da se nađe na vašem tiketu. 

Lautaro Martinez igra fenomenalno pod palicom Kontea, najbolji je strijelac Intera ove sezone. Za jedan njegov gol večeras Meridianbet daje kvotu 2.10, za 2+ golova kvotu 8 i fenomenalnu kvotu 27 za het trik.