Meridianbet kvote: Levrkusen-Juventus!

0

Poslednje kolo grupne faze Lige Šampiona i dan odluke za ekipu iz Leverkusena. 

Kao prvoplasirani iz grupe D Juventus gostuje u Njemačkoj gdje se još uvijek ne zna situacija sa Leverkusenom. Potrebna im je pobjeda, ali uz kiks Atletiko Madrida protiv Lokomotive iz Moskve što je gotovo nemoguća situacija za Leverkusen. 

Sari kao trener nema poraz u evropskim takmičenjima 20 utakmica u nizu. Nema razloga da se taj niz ne nastavi. Meridianbet daje sjajnu kvotu 1.80 na duplu šansu X2. Imajući u vidu da je to meč gdje Leverkusen juri rezultat, a znamo kako to Juventus zna da kazni kontrama, očekujemo i golove u ovom meču. Pa su igre X2&GG po kvoti 2.83 i X2&2+ po kvoti 2.33 u Meridianbetu obavezne na vašem tiketu. 

Ukoliko Atletiko dođe do povoljnog rezultata u ranom dijelu meča, toliko će ambicije igrača Leverkusena biti na minimum. Juventus može ovo iskoristiti i doći do bar 2+ golova u drugom poluvremenu kada se igrači Leverkusena predaju. Kvota u Meridianbetu na tu igru je fenomenalnih 6.15

Kako već pretpostavljamo miran prvi dio meča i rešavanje pitanja pobjednika u drugom dijelu, igra X-2&2+ po kvoti 12 zaista zvuči dobitno za naše igrače. Da ne zaboravimo i najboljeg strijelca Lige Šampiona koji je u ovogodišnjem izdanju takmičenja postigao samo jedan gol, prava je prilika da svoj konto uveća. Znamo koliko Ronaldo voli njemačke timove, čak mu je Bajern Minhen najbolja žrtva, Meridianbet ima sjajnu ponudu za vas. Da Ronaldo postigne 1+ golova kvota je 2.10, dok je za broj golova 2+ sjajnih 8, i fantastičnih 27 za het trik.