Meridianbet kvote: Mančester konačno izašao na kraj sa Vukovima!

0

Vulvsi nisu uspjeli na svom terenu da poraze Junajted u 1/32 finala FA kupa pa sada moraju na “Old Trafford” da igraju ponovni meč. 

Ni malo lak zadatak jer Mančester ne gubi na svom terenu. Od kada je trener Vulsa Espirito Santo, Mancester ih nije pobijedio u pet mečeva. Od tih pet samo jedan je odigran na Old Trafordu i završen rezultatom 1:1. Tada je trener bio Žoze Murinjo i njegova ekipa ni malo nije blistala u tom periodu. 

Sada su u Mančesteru neki bolji dani i za razliku od tada pobjeđuju u velikim mečevima. Meridianbet smatra da je pobjeda Mančestera izvjesna i daje kvotu 1.90 na njihovu pobjedu. 

Igra Mančester stari ofanzivni fudbal pod vođstvom Ole Gunar Solskera, sve više podjeća nas na fudbal Aleksa Fergusona. Tako da su pobjede Mančestera uvijek sa golovima. Neće biti izuzetak ni danas. Zato Meridianbet nudi sjajnu kvotu 5.80 na igru 1&4+. 

U svim prethodnim duelima, osim ovog poslednjeg, Vulvsi su nalazili put do mreže. Otvorena igra Mančestera dozvoliće im to i ovoga puta. Meridianbet daje kvote 4.10 na igru 1&GG i 5.70 na igru 1-1&GG.