Meridianbet kvote: Monaco – PSG!

0

Odloženi meč 15. kola francuske Lige 1 igra se večeras od 21:00h na „Stade Louis II“ stadionu u Monaku. 

Prije tri dana ove dvije ekipe odigrale su meč u okviru 20. kola na Parku Prinčeva. Sjajnu igru prikazala je ekipa Monaka i došla do remija rezultatom 3:3. Ništa manje spektakularan meč nas ne očekuje večeras jer parižani dolaze sa željom osvete zbog prethodnog duela. Kvote na konačan ishod koje je Meridianbet pripremio za ovaj meč su sledeće. Na pobjedu Monaka 6.25, na pobjedu parižana 1.50 dok je na X kvota 4.80

Podatak da su ovo dvije najefikasnije ekipe govori nam da bez golova ovaj susret se ne može završiti. Vidjeli smo u prethodnom meču čak pet golova u prvom poluvremenu, a da sada bude više od 2.5 / I3+ Meridianbet nudi kvotu 3.70 dok je za prvo poluvrijeme više od 3.5 golova I4+ kvota čak 9.

U četiri od pet prethodnih duela u Monaku slavio je PSG  i to pobjedama u kojima je uvijek bilo 3+ golova. Sada je pravo vrijeme da Monako kruniše svoju dobru formu i naplati im to. A naši igrači u Meridianbetu mogu naplatiti njihovu pobjedu kvotom 7.35 na igru 1&3+. 

Neymar i Ben Yedder su najbolji pojedinci prethodnog meča. Postigi su golove tada, a Meridianbet je spremio kvote i za ovaj meč. 1+ Nejmarovih golova se plaća kvotom 1.80 dok je za Ben Jederovih 1+ golova kvota 2.50.