Meridianbet kvote: Preston-WBA!

0

19. kolo engleskog Championship-a donosi nam meč između Prestona i WBA na ‘Deepdale’ stadionu u Prestonu.

 Ovo je meč koji zatvara kolo, a kao i uvijek očekujemo spektakl koji nam znaju prirediti ove dvije ekipe. Preston je na šestom mjestu na tabeli dok je WBA na drugom. Samim ti WBA je blagi favorit po kvoti 2.25 u Meridianbetu. Dok je kvota na pobjedu Prestona 3.10.

WBA bi se pobjedom vratio na prvo mjesto koje je zauzeo Lids pobjedom za vikend. Sigurno će sve dati od sebe da dodju do tog rezultata. U odličnoj su formi u prosjeku postižu dva gola po meču. Meridianbet daje kvotu 1.92 da će i večeras postići 2+ golova. 

Imamo sličnu situaciju i kod Prestona. Oni za razliku od gostovanja, kod kuće igraju fenomenalno. Na zadnjih pet mečeva kod kuće postigli su 15 golova što je u prosjeku tri na meču. Meridianbet daje kvotu 2.47 da će  Preston postići 2+ golova. Ovakva statistika dovodi nas do igre da oba tima mogu postići po 2+ golova D2+&G2+, a Meridianbet daje sjajnu kvotu 5 na tu igru.

Prethodna dva meča između ova dva tima završena su rezultatima 2:3 i 4:1 u korist WBA i oba puta su oba tima dala gol u drugom poluvremenu. Meridianbet daje kvotu 3.10 na igru IIGG ili kvotu 3 na igru GG&4+.

Za još ponuda na ovaj meč posjetite sajt meridianbet.me

Advertisements