Meridianbet kvote: Mainc – Eintraht Franfurt!

0

Poslednji meč 13. kola njemačke Bundes lige odigraće se na ‘Opel Areni’ u Maincu između Mainca i Eintrahta iz Frankfurta. 

Trenutno na tebeli Eintraht bolje plasiran na 10. mjestu dok se Mainc nalazi na 15. Mainc je u prošlom kolu pobijedio Hofenhajma u gostima sa 1:5 dok je Eintraht preokretom protiv Arsenala pokazao snagu i u Ligi Evrope. Meridianbet daje kvote na konačan ishod ovoga susreta, a one su – 2.70 na pobjedu Mainca, 2.50 na pobjedu Eintrahta dok je na neriješen rezultat kvota 3.60.

I jedna i druga ekipa su jako otvorene i igraju na sve ili ništa što govori podatak da nemaju X u prethodnih nekoliko mečeva. Mainc čak čitave sezone nije odigrao neriješeno dok Eintraht ima niz od 11 utakmica bez X. Meridianbet predlaže za ovaj meč igru 12&3+ po kvoti 1.78.

Što se tiče međusobnih duela pet zadnjih mečeva u Maincu su završena da oba tima daju gol, a četiri od njih pet popularnom igrom GG&3+. Meridianbet daje kvotu 1.78 na tu igru.

26 golova je postignuto na zadnjih pet utakmica Mainca, prosječno pet na meču. Meridianbet daje kvotu 4.30 da bude 5+ golova i na ovom meču. 

Meridianbet ima još sjajnih ponuda kada su u pitanju golovi za ovaj meč. Da bude postignuto u oba poluvremena po 2+ golova I2+&II2+ daje fenomenalnu  kvotu  3.35.