Meridianbet kvote: Swansea – Fulham!

0

19. kolo engleskog Championshipa otvaraju Svonsi i Fulam. Šesta i treća ekipa na tabeli i borba za ulazak u Premier ligu garantuju nam spektakl na ‘Liberty’ stadionu u Svonsiju. 

Po formi i stanju na tabeli Fulam je favorit po kvoti 2.33 u Meridianbetu dok je kvota na pobjedu Svonsija 2.93. Svonsi nema pobjedu u poslednja tri meča dok je Fulam stopostotan u svojim mečevima. 11 od 18 primljenih golova Svonsija bilo je na ‘Liberty’ stadionu što opet daje prednost zahuktalom Fulamu da može do lakih golova u ovom meču.

Kvota da postignu 2+ golova je 2.02 u Meridianbetu dok je na 3+ golova Fulama fenomenalnih 4.40.

Fulam može rasporediti svoje golove po poluvremenima, što je u većini slučajeva ove sezone radio, Meridianbet daje kvotu 3.06 da će Fulam u oba poluvremena postići bar po gol G1+1. 

Aleksandar Mitrović je najbolji igrač Fulama i najbolji strijelac lige bio do ovoga kola kada se sa njim izjednačio Bowen iz Hula. Na poslednje četiri utakmice za klub i reprezentaciju postigao je pet golova. Za ovu ponudu adekvatnu kvotu možete dobiti putem Meridianove ‘slobodne igre’. Na primer – A. Mitrović postiže 1+ golova na meču itd.

Za još ponuda na ovaj meč posjetite sajt meridianbet.me