Meridianbet ponuda za Ligu 1!

0

U nedelju Vas čeka sjajna ponuda na La Ligu. Mi Vam predlažemo da ne propustite da odigrate tiket u Meridianu po najboljim kvotama.

Lion-Ren

Dosta atraktivan meč u Lionu koji je izvukao remi u meču sa Lajpcigom i obezbijedio sebi osmimu finala Lige Šampiona. Toliko su uložili u taj cilj,da su zapostavili Ligu 1. Nalaze se na 7. mjestu ali sa malim bodovnim zaostatkom od 2 boda u odnosu na četvrtoplasiranim Renom. Ren ima 3 vezane pobjede u Ligi 1 i utakmicu manje od Liona. Rasterećeno ulaze u meč i mogu iskoristiti slabu formu Liona kod kuće. Tradicija je na njihovoj strani, imaju 4 pobjede u 5 poslednjih međusobnih duela sa Lionom kod kuće. Meridianbet daje kvotu 4.85 za nastavak takvog niza i pobjedu Rena. U opasnoj je formi Ren i gotovo u svakom meču postižu po 2 gola. Kvota od 3.50 na igru gost 2+  u Meridianbetu je sasvim dovoljan razlog da se nađe na vašem tiketu. 

Sent Etjen-PSG

Sent Etjen posle niza od 11 utakmica bez poraza, poražen je u 3 od 4 poslednje utakmice. Dočekuju lidera tabele, zahuktalog PSG-a. Nisu ih pobijedili čak 11 godina, tačnije od 2008 godine na svom terenu, a kakav napadački trio ima trenutno PSG (Mbappe,Ikardi,Neymar) nikakvi su im izgledi. Pobjeda je već u džepu za PSG samo je pitanje sa koliko golova razlike. Da taj broj bude više od 2.5 (H2 2.5) Meridianbet daje fenomenalnu kvotu 3.25. Meridianbet takođe ima još jedan predlog za svoje igrače da ovaj meč ne izostave sa tiketa,a to je igra 2-2&3+ po kvoti 2.55.