Meridianbet povodom 8. marta obradovao korisnice Doma starih „Podgorica“

16

Generacije koje su nas učile i naučile onome što znamo danas, na čijim vrijednostima temeljimo sopstvene vrijednosti koje kroz život nadograđujemo.

Kompanija Meridianbet odlučila je da povodom 8. marta obraduje korisnice Doma starih „Podgorica“ i na taj način podsjeti društvo na važnu ulogu koju su žene iz ove genracije igrale, a i dalje igraju u životima svakog od nas.

„Naša kompanija sada već tradicionalno sprovodi akcije povodom Međunarodnog dana žena, a ovoga puta odlučili smo se da znak pažnje uputimo korisnicama Doma starih u Podgorici. Zahvalnost koju svi mi pojedinačno dugujemo i osjećamo prema ženama iz ove genracije, našim majkama i bakama je neizmjerna, a ovo je samo simboličan gest kojim smo to željeli da pokažemo.“ istakla je predstavnica Meridianbet kompanije gospođa Dragana Glušica.

Kao društveno odgovorna kompanija, koja svojom dužnošću smatra skretanje pažnje javnosti na teme od značaja, Meridianbet se kroz svoje poslovanje kontinuirano trudi da istakne značaj koji žene imaju u svim segmentima našeg društva.

Direktorica Doma starih, Jelena Šofranac, prenijela je zahvalnost za znak pažnje koji je upućen korisnicama ove ustanove:

„ Koristim priliku da u ime svih korisnica i uprave Doma starih “Podgorica” zahvalim kompaniji Meridianbet na vrijednoj donaciji koju su nam uručili danas, a povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena. Sve korisnice Doma, njih 55, dobile su poklon paket koji sadrži kozmetiku i sredstva za higijenu. Korisnice nisu krile oduševljenje, a vrijednost poklona je još i veća upravo zbog činjenice da su iz Meridianbet-a poželjeli da obraduju najstarije dame. Nadamo se da je ovo početak uspješne saradnje i da će i druge kompanije slijediti pozitivan primjer društveno odgovornog pristupa i brige o starijima.“

16 COMMENTS

  1. Bravo, bravo. Mogao se jos ko samo sjetiti i za ostale domove za stare. Makar njih. Za svaku pohvalu kladionica.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here