Meridianbet tiket za La Ligu

0

Na programu danas imamo 5 La Liga mečeva. Meridianbet ih je sve analizirao i sastavio tiket za vas. Ukupna kvota na tiketu je 49.42 dok je kod brzog tiketa #12035.

Sevilja-Leganes

Sevilja godinama igra dobro kod kuće,čak i najbolje ekipe ne prodju dobro na njihovom terenu. Kako igra Leganes ove sezone loše im se piše. Meridianbet bira igru 1&3+ za ovaj meč po kvoti 2.68.

Atletiko Bilbao-Granada

Granada u rezultatskoj krizi,4 meča bez pobjede. Protiv Atletika na San Mamecu teško da možete popravljati formu. Jedina opcija je da se brane pa koliko izdrže. Meridianbet bira igru PX za ovaj meč po kvoti 1.97.

Espanjol-Osasuna

Espanjol je razočarao ove sezone. Postiglu su samo 3 gola na 7 mečeva kod kuće. Teško da mogu protiv tvrde Osasune. Meridianbet za ovaj meč bira igru X2&0-3 po kvoti 2.03.

Hetafe-Levante

Hetafe tradicionalno igra čvrsto u Madridu,a i kad su mečevi sa Levanteom u pitanju ne odstupa od te igre. U zadnjih 8 mečeva 7 je završeno na manje od 2.5 golova. Meridianbet bira za ovaj meč igru 0-2 golova po kvoti 1.82.

Atletiko Madrid-Barselona

Derbi 15. kola španske La Lige. Atletiko nije poražen ove sezone kod kuće dok je Barselona povratila formu na gostovanjima. Očekuje nas spektakularan meč na ‘Vanda Metropolitanu’ u Madridu i golovi sa obije strane. Meridianbet bira za ovaj meč igru GG&3+ po kvoti 2.46.