Meridianbet tiket za Seriju A!

0

Na programu imamo 6 super mečeva italijanske Serije A. Meridianbet ih je sve analizirao i sastavio tiket za vas. Ukupna kvota na tiketu je 94.32 dok je kod brzog tiketa #2021.

Juventus-Sasuolo

Juve protiv ekipe koja je postigla skoro isti broj golova ove sezone. Juve 23-Sasuolo 22. Iako ne gostovanjima ne dobijaju uvijek postignu pogodak. Meridianbet bira za ovaj meč igru 1&GG po kvoti 2.87.

Inter-Spal

Konteov Inter se pokazao kao pravi konkurent Juventusu ove sezone. Za razliku od Sarija zna kako se osvaja Serija A. Na putu im se nalazi Spal koji je pretposlednji na tabeli i nisu još postigli gol u gostima. Meridianbet bira igru 1&2-3 za ovaj meč po kvoti 2.74.

Lacio-Udineze

Lacio ako nije prvi na tabeli bar po nečemu jeste. Najbolji strijelac lige je njihov Ćiro Imobile sa 15 postignutih golova. Ovo je velika šansa da svoj konto poveća bar za još jedan gol. Meridianbet bira igru Imobile postiže 1+ golova i daje kvotu 1.55 na tu igru.

Parma-Milan

Iako lošije pozicionirani na tabeli Milan je favorit u ovom meču. Ipak smatramo da Parma može do golova protiv slabe odbrane Milana. 8 poslednjih susreta ove dvije ekipe završeno je da oba tima daju gol GG. Meridianbet i za ovaj meč bira tu igru po kvoti 1.81.

Napoli-Bolonja

Napoli u seriji loših rezultata. 7 utakmica u svim takmičenjima nisu pobijedili. Ni Bolonja se ne može pohvaliti boljim učinkom. Imajući u vidu da su 13 poslednjih susreta odigrali sa više od 2.5 golova meridianbet bira tu igru za ovaj meč po kvoti 1.56.

Verona-Roma

Roma i dalje drži korak za plasman u Ligu Šampiona. Trenutno su na 5. mjestu i žele pobjedu u ovom meču. Oni se kao i mi uzdaju u tradiciju ovoga duela jer nisu poraženi u 14 odigranih mečeva sa Veronom. Meridianbet za ovaj meč bira igru X2&2-3 po kvoti 2.61.