Mesi govorio o najboljim igračima na svijetu i zaboravio na Ronalda, pa oduševio svijet odgovorom

0

Lionel Mesi je nakon osvajanja Svjetskog prvenstva s Argentinom za mnoge bez dileme najbolji fudbaler svijeta. Nedavno je i sam pričao o tome i u odgovorio je zaboravio na

Već godinama trajala je debata oko toga da li je bolji Mesi ili Kristiano Ronaldo, ali čini se da je Argentinac osvajanjem Svjetskog prvenstva stavio tačku na tu raspravu.

Mesi je bez dileme sada za mnoge najbolji igrač svih vremena i čini se da je Ronaldo izgubio tu borbu i da se s tim mora pomiriti.

U svemu tome u centru pažnje našla se i izjava koju je nedavno dao Mesi kada je govorio o tome ko su za njega najbolji igrači svijeta.

Voditelj jedne emisije u koju se Mesi javio telefonskim putem pitao je Argentinca da otkrije ko su za njega najbolji igrači svijeta, ali da sebe ne smije da spomene na toj listi.

Ronalda, ali se onda izvukao na fantastičan način.

“Teško je izabrati jednog jer ih ima nekoliko sjajnih. Tu su Nejmar, Mbape, Hazard, Suarez, Aguero… Mislim da se za bilo kojeg od njih može slobodno reći da je najbolji na svijetu”, rekao je Mesi, a onda se voditelj uključio.

“Mnoge si spomenuo, ali si zaboravio jednog. On je broj sedam. Ko je broj sedam?”, pitao je voditelj i dobio je sjajan odgovor od Mesija.

“Ah, to je Kristiano. Njega sam izostavio jer je on na listi sa mnom”, dodao je Mesi što je izazvalo oduševljenje u studiju.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here