“Mi smo smiješni za Zetu i te neke klubove”

0

Dečić se vratio na pobjednički kolosjek – poslije tri meča bez trijumfa, ekipa Edisa Mulalića savladala je Zetu u gostima (2:1) i odmakla ,,vukovima“ osam bodova.

– Znamo da je Zeta ikona crnogorskog fudbala, dok mi još nijesmo u vrhu gdje nas neki stavljaju i prave nam pritisak bez veze. Prvo poluvrijeme je bilo možda najboljih 45 minuta otkad smo zajedno, bili smo igrački i trkački na zavidnom nivou. Nagrađeni smo za to golom, a znali smo potom da Zeta u drugom poluvremenu mora napasti jer je gubila. Trebalo je ranije da završimo utakmicu, imali smo tri-četiri situacije za to. Pogodili smo sa izmjenom jer je Camaj iz prvog kontakta s loptom dao gol. Poslije smo sami sebi napravili problem jer smo zbog opreme morali da mijenjamo igrača, stvorilo se malo konfuzije, ali kad se podvuče crta pobijedili smo zasluženo u muškoj igri s obje strane. Presudan je bio ulazak u utakmicu jer su igrači prenijeli na teren sve što smo radili – rekao je Mulalić za RTCG.

Temperamentni stručnjak dodao je da njegov tim nije toliko dominantan da bi svake sedmice bio pod pritiskom.

– Mi smo radnički klub koji tek treba da se stabilizuje. Neko pominje nekakve krize. Ma kakve krize, prije šest mjeseci smo ušli u Prvu ligu. Ljudi sve ovo iskustvo moraju da prožive, džaba je da im to donesem i kažem dok ne osjete na svojoj koži. Kad to prođe, tek onda može nešto da se napadne. Momci rade pošteno, ginu, mi smo mali klub koji se pošteno bori za svaki aut i to nije lako. A neki nam svjesno ili nesvjesno ,,guraju“ neku ulogu. Ma kakva uloga, mi smo smiješni za Zetu i za te neke klubove. Đe mi da se borimo s njima… – u svom stilu prokomentarisao je Mulalić.

Zeta je vezala drugi poraz u prvenstvu.

– Ponovo smo loše ušli u utakmicu, u drugom poluvremenu smo reagovali, ali pobjeda Dečića je zaslužena. Kad napravite više grešaka, a protivnik to iskoristi, onda ste u teškoj poziciji. Protiv Jezera smo dobro odigrali, u prošloj sa Rudarom i u ovoj sa Dečićem bili smo ispod svakog nivoa. Ovo nije Zeta. Igrači rade odlično, ali mnogo toga treba da promijenimo. Na nama je da analiziramo gdje pravimo greške, one iz meča sa Rudarom nijesmo dobro shvatili i krajnje je vrijeme da to uradimo i izađemo na put koji pripada Zeti – kazao je iskusni srpski stručnjak.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here