Mihajlović preuzeo odgovornost za loše rezultate!

0

Ekipa Bolonje, koju sa klupe predvodi Siniša Mihajlović, u poslednje vreme je u rezultatskoj krizi. Debakl na gostovanju ekipi Intera (6:1) pokrenuo je pitanje ostanka srpskog stručnjaka na klupi Bolonje. Nakon toga usledio je remi sa Đenovom, a u poslednjem kolu i novi poraz od Empolija na gostovanju (4:2).

Ipak, Mihajlović je dobio poverenje od Kluba, pa će i dalje predvoditi Bolonju, a prvi test u nastavku imaće na gostovanju protiv Lacija. Mihajlović je pred meč poručio da svu odgovornost za loše rezultate snosi isključivo on i zatražio od publike da ne zviždi igračima.

„Kad ekipa izgubi uvek je moja krivica. Isto važi i za sutra. Tražim od publike da ne zviždi igračima, da im dozvoli da igraju. Moramo da vratimo koncentraciju koja nam je nedostajala u većem delu meča protiv Empolija. Celu nedelju sam pričao o stavu, intenzitetu i koncentraciji, to nam treba“, poručio je Mihajlović.

On je dodao da veruje da će u nastavku sezone ostvariti mnogo bolje rezultate.

„Siguran sam da ćemo ostvariti cilj jer je još veliki deo prvenstvene trke pred nama. Možemo i moramo da budemo bolji, ali imamo dovoljno vremena da radimo na tome. Pokušavamo da se poboljšamo. Prve godine kada sam bio ovde, zahvaljujući timskom radu uradili smo ono što niko nije mislio da je moguće“, izjavio je srpski stručnjak.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here