Milojević hvali bivšeg reprezentativca Crne Gore

0

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević najavio je tešku utakmicu sa Mladosti u Lučanima u okviru 19. kola Linglong Super lige Srbije.

Mladost će dočekati Zvezdu u predstojećoj utakmici nakon pobjede nad Proleterom u Novom Sadu, a trener crveno-bijelih Vladan Milojević pozvao je na oprez svoje fudbalere.

– Teško gostovanje je pred nama. Ekipa Mladosti se u posljednje vrijeme konsolidovala, igraju dobro i radi se o veoma čvrstom i organizovanom timu. Odlični su u fazi kontranapada i iz toga nam prijeti najveća opasnost. Teško je igrati u Lučanima. Veliku ulogu bi sjutra mogli da imaju i vremenski uslovi koji nisu baš sjajni. Mladost, bez obzira na promjenu trenera, ima kontinuitet, jer je sadašnji trener Stanić fudbalski “rastao” uz bivšeg šefa stručnog štaba Milovanovića koji je ostavio veliki pečat u Lučanima. Moramo biti oprezni. Pokazalo se i u revanšu Kupa, prošle godine, da je Mladost neugodan protivnik.

Imaće Milojević problem oko sastavljanja tima, s obzirom na to da je nekoliko igrača povrijeđeno.

– Vidjeću na koga mogu da računam. Van La Para ima problem sa leđima, Vulića muči temperatura, Milunović ima stomačni virus, a ni situacija sa povredom Boaćija nije baš sjajna. Kada pričamo o igračima, zadovoljan sam kako su Ivanić i Marin djelovali protiv Voždovca. Ivanić je igrač koji ima veliki potencijal i drago mi je što je odigrao dobru utakmicu.