Mitrović: ,,Ni u snu ovo nisam mogao da očekujem”

0

Napadač engleskog drugoligaša, Fulama i reprezentativac Srbije, Aleksandar Mitrović, rekao je u intervjuu za ,,Sportski žurnal” da ni u snu nije mogao da očekuje ovakvu golgetersku formu u kojoj se nalazi od dolaska u tim iz Londona.

Aleksandar Mitrović igra u nestvarnoj formi od dolaska u prijestonicu Engleske. Postigao je osam golova na sedam prvenstvenih utakmica i na sebe privukao mnogo pažnje domaćih, a i stranih medija.

U našoj zemlji, svi sa uzbuđenjem prate njegove nastupe u Fulamu i nadaju se da će Mitrović ostati u dobroj formi pred duele koje reprezentaciju Srbije očekuju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

– Priznajem, ni u snu nisam očekivao ovako uspješan start u Fulamu. Znao sam i ranije, u mnogo težim trenucima, da je najbitnije poštenje. Prvo prema sebi, potom i saigračima, treneru, navijačima. Radio sam i čekao šansu, kao da je premijerna u životu. Nikad nisam povukao ručnu! Čista lica došao sam u London i moralo je napokon i meni da krene. E sad, da će biti ovako dobro nisam smio da planiram, rekao je Mitrović za ,,Sportski žurnal”.

Jedan od najbitnijih faktora za dolazak korpulentnog napadača u Fulam bio je i trener londonskog kluba, Slaviša Jokanović.

– Imao sam sreću da Slaviša bude uz mene u novom klubu. Mnogo mi je pomogao, šef je bio jedan od temeljnih razloga moje odluke da se preselim u London, rekao je Mitrović i dodao da je Fulam bio njegov sjajan izbor i da uživa u tom klubu.