Mladi talenti iz Crne Gore idu za Beč!

0

Da je fudbal „najvažnija sporedna stvar na svijetu“ vidjelo se ovih dana u Tivtu gdje je, u organizaciji Balkan Projekt Vienna, Football Zajedno, pod pokroviteljstvom Fudbalskog saveza Crne Gore, zavrsen kvalifikacioni turnir Tivat Trophy 2021.

Finalisti su obezbijedili učešće na Champions Trophy Bec 2022 gdje će učestvovati 580 ekipa  iz cijelog svijeta.

Prvo mjesto osvojila je ekipa FK Vojvodina Novi Sad, drugo mjesto FK Stari aerodrom Podgorica, treće mjesto FK Zlatna lopta Podgorica.” – rekli su ispred Balkan Projekat Vienna “Fudbal zajedno” organizatori Drasko Braunovic i Alexander Rakowitz.    

     „Na turniru u Tivtu je čestvovalo 13 ekipa. Ovom turniru su prethodila dva kvalifikaciona turnira, jedan na primorju a drugi na sjeveru Crne Gore. Čestitamo pobjednicima sa tivatskog turnira i želimo im sreću na finalnom turniru u Beču, jednom od najvećih fudbalskih turnira u Evropi. Na jednom mjestu naći će se najbolje mlade ekipe iz cijelog svijeta“, ukupno 580 ekipa – kaže za Radio Tivat Draško Braunović.      

“Jako smo zadovoljni zbog inicijative od strane gospodina Draška Braunovica i Alekse Rakowitza. Radujemo se sledećem turniru, i sa strane gledišta hotelijera apelijumo na sto više sličnih dogadjaja koji ne samo da upotpunjuju sadržaj grada već i popunjavaju hotelski smjestaj u vansezonskom periodu – rekla je za naš radio Ivana Mrdak, ispred Rotor D.O.O. i hotela Villa Royal i Villa Royal Apartments koji su podržali organizaciju turnira.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here