Mladost na “Topolici”

0

Fudbaleri Mornara dočekaće danas na “Topolici” jesenjeg šampiona Crne Gore ekipu Mladosti.

foto: Bajko Stanojević (arhiva)

Posljednjeplasirana ekipa domaćeg šampionata želi da pred domaćim navijačima ostvari pozitivan rezultat. 

Benjamin Kacić je kazao da Mornar u svakom meču , u drugom dijelu sezone mora ići na sve ili ništa, jer, kako je kazao on i njegovi saigrači nemaju šta da izgube.

 Sigurno da nas čeka mnogo teška utakmica već na početku. Moram reći da smo izmijenili dosta ekipu i da su sada tu novi igrači kojima će sigurno trebati malo vremena da se uklope. Svi u klubu su zadovoljni urađenim u toku priprema i spremni dočekujemo ekipu Mladosti. Nadam se dobroj igri i za nas povoljnom rezultatu jer mi više nemamo šta da izgubimo, tako da ćemo u svakom meču ići na pobjedu – kazao je Kacić.

KOKOT: BIĆE TEŠKO

arhiva : Bajko Stanojević

Novajlija u dresu “romantičara” Zoran Kokot kazao je za CG Fudbal da njegovu ekipu očekuje teško gostovanje, jer Mornar “mora” da se vadi iz teške situacije u kojoj se trenutno nalazi.

Očekuje nas po prilično teško gostovanje, idemo ekipi poslednjoj na tabeli i svakako da oni žele da se vade. Mi smo se dobro spremili tokom priprema i idemo da odigramo što bolji meč! Imamo dosta dobar tim ekipa je starija što znači i iskusnija i smatram da je to dio uspjeha uz par mladih talentovanih igrača – rekao je Kokot.