Šampion želi pobjedu na startu

0

Fudbaleri Rudara na premijeri proljećnjeg dijela sezone, danas pred svojim navijačima dočekuju tim Lovćena.

foto: Bajko Stanojević

Svakako da će za aktuelnog šampiona biti veoma teško, kao i uvijek kad “pod Golubinjom” gostuje Lovćen. Međutim, kapiten Pljevljaka Neđeljko Vlahović izjavio je za naš portal da će njegova ekipa dati sve od sebe kako bi u nastavku sezone krenula pobjedom. 

Kao i svaki prvi meč na početku drugog dijela sezone utakmica sa Lovćenom donosi mnogo neizvjesnosti,nepoznanica. Međutim, svakako da je najbitnije zabilježiti pobjedu na svom terenu! Sigurno da ćemo imati ozbiljnog i kvalitetnog protivnika,potrudićemo se da nastavimo sa radom i igrama kao na pripremama. Nadamo se svi u klubu da ćemo početi drugi dio sezone sa pobjedomrekao je Vlahović.

TOMIĆ: IDEMO DA SE NADIGRAVAMO 

foto: Bajko Stanojević

S druge strane , tim Lovćena je pripreme za drugi dio sezone odradio na kvalitetan način, i svi u klubu očekuju mnogo bolje partije nego jesenas.

Cetinjani u Pljevlja idu sa namjerom da se nadigravaju, te poručuju da “pod Golubinjom” neće ići spuštenog garda.

Danilo Tomić vjeruje da njegov tim može da pruži dobru partiju i vrati se na Cetinje sa povoljnjim rezultatom. 

Pa znamo svi da je gostovanje Rudaru jedno od najtežih u našem šampionatu, ali mi smo se dobro pripremili za start proljećnjeg dijela, a i u prvoj utakmici sa njima smo pokazali da se itekako možemo nadigravati. Sigurno da ne idemo spuštenog garda, ponavljam, biće teska utakmica ali smatram da moženo do povoljnog rezultata- rekao je Tomić.