Mojesov Vest Hem nastavlja da posrće! Murinjov Totenhem opet prima gol!?

57

Totenhem u okviru 31. kola Premier lige dočekuje Vest Hem na stadionu „Tottenham Hotspur“ od 21:15h. 

Registruj se ovdje, uzmi 10€ bonusa bez uslova!

Murinjo je doveden u Totenhem da bi donio osvježenje u ekipi i da ih ponovo vratio u Ligu Šampiona. Trenutno su daleko devet bodova od te pozicije, ali za njega predaje nema. Ostalo je osam kola i trka može da počne. Današnji protivnik po kvalitetu nije lak plijen, ali ako gledamo formu Totenhem je apsolutni favorit. Meridian je odredio kvotu 1.70 za njihovu pobjedu. 

Murinjo je u svim dosadašnjim timovima pravio obranu po svom meraku. Ali u Totenhem je došao u decembru i nije mogao dovoditi pojačanja po mjeri. Radi samo sa onim što mu je ponuđeno, pa samim tim odbrana ne funcioniše kako bi on želio. U većini slučajeva primaju gol, a ni danas neće biti izuzetak. 1&GG je igra koja se nameće kao dobitna dok Meridian daje odličnu kvotu 3.40 za istu. 

Vest Hem je na granici zone ispadanja. Definitivno nisu tim za Čempionšip, ali od njih sve zavisi i moraju preuzeti odgovornost. Protiv Vulvsa nisu uspjeli da postignu gol pa danas moraju drugačije započeti meč. Očekujemo po gol u prvom poluvremenu sa obje strane, a Meridian daje sjajnu kvotu 4.75 za tu igru IGG. Na ovu igru ako dodamo pobjedu Totenhema 1&IGG Meridian vam nudi  fenomenalnu kvotu 7.55

57 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here